19.06.2021

Тези чудодейни места в България церят болести и сбъдват желания

Руската църква в София

Молбите ви ще бъдат чути и в Руската църква, разположена в самото сърце на столицата София. Издигната в началото на XX век, тя впечатлява с внушителната си архитектура. Руската църква е известен и с чудесата, които се случват там. Всеки, които има желание, може да напише желанието си на листче и да го остави в предвиденото за това помещение. Молбата ми, стига да е разумна, ще бъде удовлетворена.

Рилския манастир

Вярващи от близо и далеч идват тук, за да се молят и да търсят отговор на молбите си, отправени към светеца Иван Рилски. Той неслучайно се нарича Чудотворец. И до ден днешен високо в планината се пази мястото, където е живял светецът. Проходът, през който всеки ден е минавал Иван Рилски, е запазен в автентичния си вид и до днес гласи, че ако успеете да стигнете до него и да се промушите през изхода огромните скални късове, е чул молитвите ви и е опростил греховете ви.

Храмът в село Златолист

Едно от лековитите места е свързано с прочутата Преподобна Стойна. Петричката пророчица Ванга бе нейна ученичка. Приживе при Преподобна Стойна се стичаха хора от всички краища на България. Всички търсеха при нея лек и небесна защита.

Преподобна Стойна прекарва последните 30 години от живота си в село Златолист, разположено близо от енергийната местност Рупите. Неин пътеводител и покровител е Св. Георги.

Днес, 85 години след кончината ѝ, местността ѝ продължава да привлича стотици хора. В храма в село Златолист ежедневно има молещи се хора. Всяка молба, отправена в него, бива удовлетворена. Вярващите са убедени, че храмът лекува всякакви болести и решава всякакви проблеми.

Трикове: как да задоволите жената успешно и да иска още

>